YAŞAR ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK SINIFI’NIN EN İYİLERİ ÖDÜLLEDİRİNİ ALDI

04 Haziran 2015, Perşembe

Yaşar Üniversitesi İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencileri 4 Haziran 2015 akşamı Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar kampüsünde adeta bir Oscar töreni havasında gerçekleşen Hazırlık Sınıfı Ödül töreninde hem ödüller için kıyasıya yarıştılar ve hem de başarılı dans ve şarkı performanslarıyla renklenen gecede doyasıya eğlendiler. 2014-2015 akademik yılında İngilizce Hazırlık Sınıfında eğitim alan öğrencilerin çeşitli alanlarda gösterdikleri başarının ödüllendirildiği ve katılımın yüksek olduğu gece oldukça renkli ve coşkulu bir havada geçti.

Birinciler haftalar öncesinde başlayan oylama süresince oylamaya katılan 5000’den fazla kişinin oyları ve Hazırlık Sınıfı Okutmanlarından oluşan jürinin ortak kararıyla belirlendi. Birincilerin açıklandığı gecede kazanan öğrencilerin sahneye çıkıp ödüllerini alırken yaptıkları konuşmalar izleyenlere hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşattı. Geceye katılan tüm öğrenci, okutman ve konukların şıklıkları ise gözlerden kaçmadı.

Yaşar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Aylin Atacan: ‘‘Öğrencilerimiz için düzenlediğimiz bu yılsonu etkinliğini planlarken amacımız hem birlikte geçirdiğimiz bir yılın sonuna geldiğimiz bu günlerde öğrencilerimizin final haftasından önce motivasyonlarını yükseltmek, hem de Hazırlık Sınıfında eğitim aldıkları süre boyunca gösterdikleri akademik başarıyı ve bunun yanında da kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda çeşitli kategorilerde gösterdikleri performansı ödüllendirmekti. Bu amaçla da ödül verdiğimiz kategorileri mümkün olduğunca çeşitlendirdik ve tüm öğrencimize hitap etmeye çalıştık.’’

‘En İyi Gelişme Gösteren Öğrenci’, ‘Derslere En Çok Devam Eden Öğrenci’… gibi kategorilerin yanı sıra adayların sanatsal yeteneklerinin ve yaratıcılıklarının ön plana çıktığı  ‘En Yaratıcı Proje Kapağı Tasarımı’, ‘En Yaratıcı Sunum’ ve öğrencilerin ders dışında İngilizcelerini geliştirme konusundaki çabalarını öne çıkaran ‘Hazırlık Sınıfı İngilizce Kulüplerine En Çok Katılan Öğrenci’, ‘Ofis Saatlerinde Okutmanların Kapısını En Çok Çalan Öğrenci’…gibi toplam 12 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede ‘En İyi Ses’ gibi gizli yetenekleri ortaya çıkaran kategoriler de geceye oldukça renk kattı.

Gecenin tüm geliri ODER’e (Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği) bağışlandı. Yaşar Üniversitesi İngilizce Hazırlık Sınıfı’nda eğitim gören oğlu Doruk Güngör’ün de ödül aldığı gecenin sonunda söz alan ODER Başkanı Ergin Güngör, otizmli bireylerin eğitim hayatında var olma mücadelesine desteği ile tanınan Yaşar Üniversitesi kültürünün diğer üniversitelere de örnek olması ve bu sosyal bilincin yaygınlaşması temennilerinde bulundu ve bir sosyal sorumluluk örneği olan bu etkinlik için Yabancı Diller Yüksekokulu adına Yüksekokul Müdürü Engin Ayvaz’a bir teşekkür plaketi armağan etti.

 

  KATEGORİLER & KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ

  • En Yaratıcı Portfolyo Kapağı Tasarımı : Zeynep Songül SİVRİ

YSR_7807

  • En Yaratıcı Konuşma Sunumu: Şevval TORUN

YSR_7812

  • En İyi Gelişme: Mikail ERÖLMEZ

YSR_7814

  • En Çok Ofis Ziyaret Eden: Ferhan ALDEMİR

11350654_10204559005403037_3808898891384514909_n

  • 7/24 : Doruk GÜNGÖR

YSR_7848

 

  • Öğrenmenin Yaşı Yoktur: Zehra YÜKSEL

YSR_7857

  • En Yaratıcı Sınıf Fotoğrafı: B13

IMG_4332

YSR_7867

 

  • En İyi Ses: Ecem GÖLBAŞ

YSR_8015

 

  • Yılın Kulüp Öğrencisi: Doğa Çakaloz

 

  • Sıkı Dostlar: Berkay GAZİ & Mustafa YAĞCI

YSR_8028

 

  • Trivia Kralı: Burak BAKKAL

YSR_8026

 

  • En İyi Seslendirme: Elif ARINCI

YSR_8031

 

YSR_8081

CLICK HERE FOR MORE PICTURE (1)